sobota 29. listopadu 2014

CANDÁT NA MÁSLE A ŠALVĚJI PEČENÝ V ALOBALU

Já nevím jak vám, ale mně už ze všech těch sladkých vánočních cukrátek jedou oči i pusa šejdrem. Tak tu je alespoň taková jedna rybí rychlovka. To aby si člověk připomněl, že jsou na světě taky slané chutě. :-)


Suroviny:

candát
máslo
šalvěj
pepř, sůl

Postup:

Candáta omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Připravíme si několik vrstev alobalu dostatečně velkého na to, abychom do něj rybu mohli zabalit. Tu důkladně zevnitř i zvenku osolíme a opepříme a položíme ji na alobal. Poklademe plátky másla, alobal zavineme a nahoře důkladně utěsníme. Brambory upečeme stejným způsobem, jen místo šalvěje použijeme sítku rozmarýnu. Pečeme v troubě na 200 stupňů přibližně 40 minut, brambory o 15 minut déle.







Žádné komentáře:

Okomentovat