Postup:
Všechny suroviny dáme do mísy a ručním šlehačem důkladně promícháme, aby nám vzniklo hustší těsto. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný máslem a vysypaný moukou a rovnoměrně ho rozetřeme. Pečeme při střední teplotě asi 20 - 30 minut, dokud povrch a okraje těsta lehce nezhnědnou.
Ještě bych postup vycizeloval takto:
OdpovědětVymazat- nepsal bych že těsto promícháme ručním šlehačem, ale jen šlehačem. Někdo má totiž i šlehač elektrický :-)
- možná by bylo i dobré napsat kolik je "střední teplota" pečení
- asi bych taky uvedl v rozpisu jaký cukr použít
Fotky chválím, jsou pěkné a pomáhají
ŠKODA! Veliká škoda, že se nedají recepty vyhledávat podle obsahu nebo třeba abecedního seznamu. Třídění pouze do jakýchsi kategorií naprosto nepostačuje a myslím si, že většinu návštěvníků blogu od případné další návštěvy odradí. Opravdu škoda. Fotky jsou pěkné a autorka se zdá, že vaří s chutí a invencí. Škoda té práce na tom všem.
OdpovědětVymazatMáte špatně nastavený čas na serveru!
OdpovědětVymazatŠablona blogu třídění receptů neumožňuje. Předchozích xy vložených receptů je zde proto, protože mi přišlo líto schovávat si je doma v šuplíku. Blog je prostě od toho, aby se pravidelně sledoval. :-) Vyhledávání je v plánu, jen nejsem svépomocí schopná ho nastavit. Nefunguje jak by mělo. A o čase vím.
OdpovědětVymazatCo se teplot pečení týká, bohužel nemohu sloužit, už jsem se o tom v popisech několikrát zmiňovala. Mám bohužel plynovou troubu bez ukazatele stupňů, která navíc peče jinak v úterý a jinak v sobotu a obecně vyžaduje speciální zacházení, takže teplotování by beztoho nebylo směrodatné.
Jestliže to šablona blogu neumožňuje, proč tedy nezměníte šablonu a nebo nevyužijete jiný produkt, např. e-stránky? Zveřejňovat recepty na vaření na blogu není asi úplně nejšťastnější nápad. Právě pro omezenou funkcionalitu blogu. Jestliže chápeme blog (blog = web log) jako "zápisník" pak je to opravdu jen o jednorázovém přečtení. Právě proto píši škoda! Recepty by si zasloužily, aby se k nim člověk mohl vracet, listovat v nich a t.d. To ale v blogu jde dost těžko. Zkuste o tom popřemýšlet.
OdpovědětVymazatInvestice do teploměru na pečení by jistě nebyla tak velká a rozhodně by byla menší než do nové moderní trouby, která dokáže automaticky udržovat nastavenou teplotu ať je úterý nebo středa nebo leden, .... :-).
Milý pane anonyme, jestli se Vám tu nelíbí a recepty Vám nevyhovují, určitě Vás nenutím, abyste sem chodil. Je to moje cesta a tudíž moje rozhodnutí, jak blog povedu. How simply. Mějte pěkný den.
OdpovědětVymazat