středa 5. března 2014

BRAMBORY VAŘENÉ VE SLUPCE

Brambory pečlivě vydrhneme a uvaříme ve vodě, solíme až na talíři po rozkrojení. :-) Jednoduché, ale skvělé.



2 komentáře:

  1. Anonymní10.4.14

    Nemáme rádi a nejíme slupku brambor. A to ani u tzv. amerických brambor, které jsou ryze českým vynálezem a s amerikou nemají nic společného.
    Škoda, že zde nejsou také zmíněny klasické brambory, které jsou nejchutnější vařené ve slupce, ale před podáváním pak oloupané :-). Nemusí se tak moc drbat a čistit, jen omýt hlínu a voda se nemusí solit. není nad takové malinké, žluťoučké takto uvařené brambůrky (pak okmínované a omaštěné) :-). My je dokonce už ani nesolíme. Doporučuji třeba odrůdu PRINCESS.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní10.4.14

    Jo a ještě jsem tu taky nenašel opečené brambory (nemyslím zapečené). U nich je hlavní chyba, když si někdo ulehčí přípravu a šoupne je do friťáku. To pak ale nejsou brambory opečené.

    OdpovědětVymazat