Nemáme rádi a nejíme slupku brambor. A to ani u tzv. amerických brambor, které jsou ryze českým vynálezem a s amerikou nemají nic společného. Škoda, že zde nejsou také zmíněny klasické brambory, které jsou nejchutnější vařené ve slupce, ale před podáváním pak oloupané :-). Nemusí se tak moc drbat a čistit, jen omýt hlínu a voda se nemusí solit. není nad takové malinké, žluťoučké takto uvařené brambůrky (pak okmínované a omaštěné) :-). My je dokonce už ani nesolíme. Doporučuji třeba odrůdu PRINCESS.
Jo a ještě jsem tu taky nenašel opečené brambory (nemyslím zapečené). U nich je hlavní chyba, když si někdo ulehčí přípravu a šoupne je do friťáku. To pak ale nejsou brambory opečené.
Nemáme rádi a nejíme slupku brambor. A to ani u tzv. amerických brambor, které jsou ryze českým vynálezem a s amerikou nemají nic společného.
OdpovědětVymazatŠkoda, že zde nejsou také zmíněny klasické brambory, které jsou nejchutnější vařené ve slupce, ale před podáváním pak oloupané :-). Nemusí se tak moc drbat a čistit, jen omýt hlínu a voda se nemusí solit. není nad takové malinké, žluťoučké takto uvařené brambůrky (pak okmínované a omaštěné) :-). My je dokonce už ani nesolíme. Doporučuji třeba odrůdu PRINCESS.
Jo a ještě jsem tu taky nenašel opečené brambory (nemyslím zapečené). U nich je hlavní chyba, když si někdo ulehčí přípravu a šoupne je do friťáku. To pak ale nejsou brambory opečené.
OdpovědětVymazat